Recent Posts
Join My Mailing List

All the single ladies, put your hands up

Sorry voor de vertraging, het was een beetje druk. Over Kees zijn vrijgezelle belevenissen is al een blog voor DUIKEN geschreven, maar mijn vrijgezellefeest was ook behoorlijk impressive en zeker een verhaaltje waard.

Ik zou het echt iedereen aanraden om het precies zo te doen;). Zoals onderstaande moet het stappenplan van Shody, Floortje en Ellen er ongeveer hebben uitgezien. Ik zal jullie per stap proberen uit te leggen waarom mijn stem gedurende de hele dag ongeveer 4 octaven hoger klonk dan normaal.

1. De pre pre wedding. ‘Geen zorgen, je gaat echt alles fantastisch vinden, beloofd’, zei Kees ook tegen mij. Maar daar had Kees dan wel zo’n onheilspellende grijns bij dat ik er niks van geloofde. Na zijn vrijgezelle, was mijn vertrouwen wel een beetje weg. Kees hield wijs zijn mond, maar klikte niet altijd zijn mailtjes weg. Nu kende ik dit al van de voorbereidingen op het aanzoek, dus ik ben getraind in het herkennen van spoiler alerts. Wonderbaarlijk bleef alles toch tot op het einde geheim.

Wat ik al wel wist was dat ik niet teveel friet moest eten, maar dat paste perfect in mijn bruidsdieet. En dat we om 11.00 het huis uit moesten, maar genoeg tijd hadden voor een uitgebreide lunch (bodem..). Om 15.30 zou alles pas beginnen, maar ik was op mijn hoede. We reden naar de duikwinkel in Eindhoven en kwamen daar ook echt aan. Daarna naar Mariaheide, waar de winkel blijkbaar nu naartoe was verhuisd. En inderdaad, Kees heeft nog een mooie nieuwe shorty gekocht. Toen gingen we uit lunchen bij Mariepaviljoen. Kees deed enorm moeilijk over die locatie, dus daar zou het vast gaan gebeuren! Ik snel mijn broodje pesto weggepropt en continu loeren naar buiten, maar er was zelfs nog tijd voor 1, 2, 3 Texels Skuumkoppe. Toepasselijk biertje voor mijn state of mind op dat moment. En toen ik al een beetje rozig begon te worden, was het eindelijk zover en liepen we samen naar..

2. Kees! Er waren Kezen overal in de Korenbrugstraat en nadat ik ze allemaal (15 stuks) had gevonden was mijn partygang for today compleet. Dus gingen we..

3. Zingend en bewonderend op de step door Den Bosch richting de Chocoloca’s. Bossche bollen maken is niet zo’n serieuze zaak. De verhalen die verborgen zaten achter al dat lekkers wel. De eerste biertjes, shotjes en tranen van vandaag waren een feit. Wat kun je toch veel zeggen met zo’n chocoladebol. Al die emoties maakten hongerig en ..

4. Nu wist ik waarom ik al om 11.00 het huis was uitgestuurd. Onze woonkamer was omgetoverd in een hippe Thaise toko. Als we recensies zouden kunnen geven had Den Bosch er een nieuwe nummer 1 op Tripadvisor bij. Ik kon er maar niet over uit hoe mooi en heerlijk alles was. Dus het was maar goed dat het nu tijd was voor de..

5. Pubquiz, dus focussen, op shotjes en antwoorden. Vandaag was Stefan de opperbestie van mijn besties en iedereen een hoop Ak weetjes rijker. Maar daarna was het tijd voor de absolute kers op deze heerlijke bruidstaart..

6. De PARTYBUSSSSSSS. Wauw, wauw, wauw! Ik geloofde in eerste instantie niet eens dat hij echt voor ons kwam. Maar good ol’ Hans parkeerde hem recht voor onze neus en liet aan de hele buurt horen wie er vandaag in de shine stonden. En ook welke liedjes het beste bij mij passen. Toen nam de bus afslag Deil en daar ging ik met wat hulp op zoek naar mijn jurk, ring en mijn vent. Er stapten ook nog een paar andere leuke mannen aan boord. Je snapt dat ik moest huilen als een zeehond, op het moment dat we bij mijn ouders aanbelden. Bij de beheerder van de speeltuin liepen de emoties ook hoog op, toen we de tour down memorylane hier toepasselijk afsloten. Tijd om op te stappen en na al dat bier nog even een plaspauze in te lassen bij van der Valk, waar een aantal dames bijna de nacht moesten doorbrengen. En tenslotte ..

7. Nog even afpilzen op de apenrots in de Reinders. Daar weet ik niet heel erg veel meer van, alleen dat er bier, dansjes, een gladde vloer of een overbevolkte rots was. Dat laatste hebben een stel Kiwi’s en one of the dinnies zeker gemerkt. Oh en echt als allerlaatste..

8. De shoarmatent. Dan ben je toch wel weer echt rond en klaar voor bed.

Best time of my life! Gelukkig hebben we de foto’s (en filmpjes) nog!

Wat voel ik mij toch een enorme bofkont. Deze houd ik hoor!


This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now